Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på cutecloset.dk til levering i Danmark.

 

AFTALEINDGÅELSE

Aftalen er bindende for begge parter, når købers ordre modtages af sælger. En part er ikke bundet af aftalen, hvis der har været tastefejl (pris og/eller tekst) fra sælgeren eller i købers ordre, og den anden part tydeligt indser at det var sådan en fejltagelse. Der ved handler man i ond tro – og aftalen er ikke bindende.

 

RABATKODE

Ved brug af rabatkoder, skal disse oplyses om ved ordre placeringen, i feltet ”Coupon code – Apply Coupon”. Det er kun muligt at benytte én rabatkode ad gangen – og rabatkoden kan kun benyttes én gang pr. kunde.

 

ORDREBEKRÆFTELSE

Du vil modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail umiddelbart efter købet er gennemført. Det anbefales, at køberen gennemlæser ordrebekræftelsen og sikre at den matcher ordreren med hensyn til antallet, produkttype, pris osv. Stemmer ordrebekræftelsen ikke overens med den bestilte ordre skal køberen kontakte sælgeren så hurtigt som muligt, så fejlen kan rettes.

 

FRAGT 

Hos Cute Closet bestræber vi os på en hurtig levering. Da nogle vare kommer udenfor Europa af, kan der godt være op til 14 hverdages leverigstid på din bestilling. Hvis varerne er i restordre, vender vi tilbage med en estimeret leveringsdato. Vare der er på lager, vil blive afsendt indenfor 2-5 hverdage, efter vi har modtaget din betaling.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det under “kommentarer” ved bestilling, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato.

Vær opmærksom på at alle breve der er for store til postkassen, sendes uden omdeling, så de/den skal afhentes i den nærmeste postbutik. Du vil i den forbindelse modtage mail og sms, når pakken ligger klar til afhentning. Post Danmark / Post Nord har en leveringstid på op til 5 hverdage.

Vi pakker varer løbende, så de kan sendes afsted hurtigst muligt. Varer der er i restordre, pakkes samme dag de modtages fra leverandørene og sendes førstkommende hverdag.

Levering til nærmeste postbutik uden omdeling: kr. 35,- DKK

Du er velkommen til at afhente din ordre i Herlev, så sparer du portoen.

Ved køb over 500,- DKK, er der gratis fragt i Danmark. For at en ordre betragtes som et køb over 500,- DKK, forståes at varernes samlede pris, er 500,- DKK eller derover, og fragtprisen inkluderes derfor ikke.

Privatadresse: Levering som privatpakke sker med PostDanmark til nærmeste posthus/postbutik. Du har også mulighed for at få pakken sendt til en anden adresse, fx en arbejdsplads. Her skal du blot afkrydse feltet “Ship to a different address?” og udfylde oplysningerne.

Afhentning: Afhent dine varer i Herlev, så sparer du portoen. Bestilling og betaling skal foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varerne er klar til afhentning. Varerne kan afhentes alle hverdage mellem 16 -20. Adressen er: Klintekongevej 34B, 2730 Herlev.

Track & Trace: Når din pakke ligger klar på posthuset,  vil du modtage en mail og sms fra Postdanmark – husk at medbringe billedlegitimation ved afhentning.

 

BETALING

Hos Cute Closet sker betalingen via PayPal. Her kan du både betale med din PatPal konto, men du kan også betale direkte med dit Visa/Dankort/Master card/American Express, uden at registerer dig hos PayPal. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.

PayPal er den sikreste online betalingsmetode, på markedet. Læs mere her.

Alle priser er angivet i DKK.

Accepterede betalingskort via PayPal
PayPal Acceptance Mark

 

Fortrolighed:

Hos Cute Closet er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at ingen andre vil få adgang til dem.

 

PERSONDATAPOLITIK

Vi sætter pris på dit besøg hos Cytecloset.dk og din interesse for vores produkter. Vi ønsker at du skal føle dig sikker, når du besøger vores hjemmeside og forsikrer dig om, at dine personlige oplysninger behandles sikkert og professionelt.

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Du kan besøge alle vores sider på vores websted, helt uden at give nogle oplysninger om dig selv. Vil du placere en ordre, sende en anmodning eller beder om andre ydelser fra os, vil vi dog bede om nogle af dine oplysninger. Dette er en erklæring om beskyttelse af personoplysninger og indeholder information om indsamling og brug af data i sådanne situationer.

For at kunne handle på Cutecloset.dk skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, e-mailadresse og telefon/mobilnummer.

Ovenstående data og oplysninger om, hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Vi bruger personlige oplysninger til følgende formål:

  • For at sikre, at webstedet opfylder dine behov.
  • At levere tjenester, såsom nyhedsbreve, specialtilbud og andre oplysninger, som du anmoder om eller køb.
  • For at hjælpe os med at skabe og udgive indhold mest relevant for dig.
  • For at informerer dig om nye produkter, specielle tilbud, opdaterede oplysninger og andre nye tjenester fra os, hvis du beder om det.

Kontrol af personlige oplysninger:

Når du tilmelder dig, eller på anden måde give os personlige oplysninger, vil vi ikke dele disse oplysninger med tredjeparter.

Vi giver dig mulighed for at sikre, at dine personlige oplysninger er korrekte og aktuelle. Hvis du registrerer dig på vores hjemmeside vil du have et fuldt overblik over din ordre til enhver tid.

 

LEVERING M.V.

Levering af varer fra sælger til køber, bliver leveret i overensstemmelse med det tidspunkt, der er angivet og i den rækkefølge, som er angivet i bestillingsløsningen, ved ordreplaceringen. Hvis ikke leveringstiden er angivet i ordreplaceringen eller ordrebekræftelses e-mailen, skal sælgeren levere varen til køberen inden for en rimelig tid og senest 30 dage efter ordreplaceringen fra køber. Sælger skal sikre, at varerne sendes til køber, og bliver leveret til bestemmelsesstedet på den mest hensigtsmæssige måde, og hvor sædvanlige vilkår for en sådan transport fremgår. Bestemmelsesstedet er køberen, medmindre andet er aftalt mellem parterne, eller angivet ved ordreren.

 

ANSVAR FOR VARERNE

Risikoen for varerne overgår til køber, når varen overtages af køber i henhold til aftalen. Hvis leveringstiden er kommet og køber undlader at overtage en vare, der er kommet til hans eller hendes rådighed efter aftale, har køberen ansvaret for evt. tab eller skade forårsaget af karakteristika for selve produktet.

 

RETURRET/ FORTRYDELSESRET

Cute Closet yder 14 dages fuld returret/fortrydelsesret, fra den dag du modtager varerne. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Vedlæg så vidt muligt også en kopi af din faktura og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur til os.

Skal der fremsendes en anden vare, betaler du selv for portoen. Jeg tager dog max kr. 35,- eller den pris, som det vil koste at fremsende varen på billigst mulige måde.

Returadressen er: Cute Closet, Klintekongevej 34B, 2730 Herlev

 

REKLAMATIONER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, hvis du ikke har fulgt vaskeanvisningen på varen, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation bedes du sendes varen inkl. en kopi af fakturaen til Cute Closet, Klintekongevej 34B, 2730 Herlev, og oplyse fejlen/manglen.

Har du sendt en vare tilbage pga. reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

 

KØBERS RETTIGHEDER VED FORSINKESLE

Dersom sælgeren ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til aftalen mellem parterne, og dette ikke skyldes køberen eller forhold på køberens side, kan køberen i henhold til reglerne i forbrugeraftaleloven kapitel 5 tilbageholde betaling, efterspørgsel opfyldelse, opsige kontrakten og kræve erstatning fra sælgeren.

 

SÆLGERS RETTIGHEDER NÅR KØBER MISLIGHOLDER

Hvis køberen ikke betaler eller møde andre forpligtelser i henhold til aftalen, og det er ikke er på grund af sælgeren eller betingelserne for sælger, sælger i overensstemmelse med reglerne i forbrugerret, kapitel 9 i de forhold tilbageholde varer, efterspørgslen aftalens opfyldelse, kræver aftalen hæves og kompensation fra køber. Sælgeren kan også omstændigheder kunne opkræve morarenter, gebyrer indsamling og afgifter i forbindelse med ikke-forudbetalte uafhentede varer.

 

Opfyldelse: Hvis køberen ikke betaler, kan sælgeren insistere på købet og kræver køberen til at betale købsprisen (sand). Hvis varen ikke er leveret, sælgeren mister sin ret, hvis han forsinker urimeligt, før du sender sit krav. • Højde: Den største manglende betaling eller væsentlig misligholdelse af køber, kan sælger ophæve kontrakten. Sælgeren kan ikke stige efter prisen er betalt.

 

Sælgeren kan også opsige kontrakten, hvis køberen ikke betaler inden for en rimelig forlængelse frist, som sælger. Sælgeren kan ikke stige, mens fristen udløber, medmindre køber har erklæret, at han eller hun ikke vil betale.

 

Erstatning: Sælger kan kræve erstatning fra køberen for økonomiske tab, de lider som følge af kontraktbrud af køber jf Consumer § 46.

 

Renter af forfaldne afgifter betalinger / indsamling: Hvis køberen ikke betaler købesummen i henhold til kontrakten, kan sælger kræve renter af købesummen efter lov om morarenter. Utilstrækkelig betalingsanmodning kan, efter forudgående underretning sendes til inkasso, og køber kunne så gøres ansvarlig for afgifter efter lov om inkasso og andre samling af forfaldne fordringer.

 

Fee opkrævet ikke- forudbetalte varer: Hvis køber undlader at indsamle ubetalte varer, kan sælger opkræve køber et gebyr på NOK 500, – + forsendelse tur / retur. Gebyret skal være en maksimal dækning sælgers faktiske udbetalinger til at levere varen til køberen. Sådanne gebyrer kan ikke oplades købere under 18 år.